Post | CTELO
top of page

Glamox

Updated: Jun 8, 2022

Ctelo har en fenomenal kompetanse!


Da Glamox trengte en samlet løsning for telefoni og callsenter, falt valget på Ctelo. Det er IT Operations and Security Manager Are Smørdal svært tilfreds med.


- Vi kunne ikke være mer fornøyd med den jobben Ctelo med Jan A. Solvang i spissen har gjort for oss. Med en fenomenal kompetanse fra Ctelo sin side var migreringsprosessen en lek, både for brukerne av ren telefoni i Teams og de ansatte på kundesenteret. Vi har gjort mange prosjekter den siste tiden og det er bare på denne at jeg ikke har mottatt et eneste problem eller klage i etterkant, roser Smørdal.


Ønsket en samlet løsning

Glamox er en av verdens største produsenter av lysarmaturer og lysstyringssystemer, med tilstedeværelse og representasjon globalt, fra Sør-Korea i øst til USA og Brasil i vest.

Are Smørdal forteller at Glamox begynte på en fornyelse og digitaliseringsprosess for fem, seks år siden. -Vi hadde blant annet ikke noen dedikert CRM-plattform, et aldrende ERP system og mange forskjellige telefonisystemer. Ser vi på telefoni spesielt, var dette styrt lokalt, som dermed gjorde det vanskelig med samhandling og felles løsninger, sier Smørdal.


- Vi gikk først over til Salesforce på CRM siden og vi holder fortsatt på med en veldig stor ERP transformasjon. Da ble det naturlig for oss å også se på felles løsninger for bedriftstelefoni og callsenter. Siden Teams også i denne prosessen ble rullet ut som samhandlingsverktøy nummer en, ble det helt naturlig å se på telefoni i Teams også som en del av våre nye løsninger. Vi var med andre ord ut etter en samlet løsning med telefoni i Teams og et oppdatert callsenter med Teams og Salesforce-integrasjon.


En fenomenal kompetanse

- Vi bestemte oss for å finne en partner som kunne bedriftstelefoni. Vi trengte input på hvordan det kunne løses, først i Norge og så videre globalt. Ctelo blinket seg ut som en naturlig kandidat å snakke med, og vi ble positivt overrasket da de ikke bare loset oss gjennom telefoni i Teams, men også tok videre vår utfordring på callsenter-siden og sonderte markedet etter en god kandidat for oss, forteller Are Smørdal.


- Etter flere vurderinger, testing og piloter landet vi på Ctelo for telefoni og Zylinc for callsenter med Teams og Salesforce-integrasjon. Siden vi også flyttet oss fra en lokal løsning til alt i sky, kunne denne overgangen enkelt gjennomføres uten den store risikoen. Og med en fenomenal kompetanse fra Ctelo sin side var migreringsprosessen en lek, både for brukerne av ren telefoni i Teams og de ansatte på kundesenteret med Zylinc, Teams og Salesforce


Kundestøtte på et nytt nivå

Are Smørdal er svært fornøyd med resultatet av den nye løsningen.

- De ansatte på vårt kundesenter har all informasjon automatisk samlet og koblet sammen på et sted. De kunne ikke være gladere. For enhver samtale som kommer inn på vårt kundesenter blir det automatisk gjort et oppslag i Salesforce, som gir agenten tilgang til all tilgjengelig informasjon på kunden. Gjennom Teams integrasjonen har de også mulighet for samhandling med alle Glamox-ansatte direkte.


Kundestøtten er rett og slett tatt til et nytt nivå, sier Smørdal.-Fra et IT-synspunkt har jeg fortsatt ikke hørt noen klager eller hint om problemer med noen av bedriftstelefoni-løsningene vi valgte. Det er sjeldent.

bottom of page